Details

Title: Обогащение мучных изделий ягодами брусники: выпускная квалификационная работа бакалавра: 19.03.01 - Биотехнология ; 19.03.01_01 - Пищевая биотехнология
Creators: Васильева Алёна Александровна
Scientific adviser: Аронова Екатерина Борисовна
Other creators: Кузнецова Татьяна Алексеевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт биомедицинских систем и биотехнологий
Imprint: Санкт-Петербург, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: мучные изделия; ягоды брусники; обогащение; технология; flour products; berries of lingonberry; enrichment; technology
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 19.03.01
Speciality group (FGOS): 190000 - Промышленная экология и биотехнологии
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-581
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\2884

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Проведено исследование процесса обогащение мучных изделий ягодами брусники. Определено содержание аскорбиновой кислоты и полифенольных соединений в ягодах брусники, также исследованы физико–химических свойства муки с добавкой. Оценено влияние фитодобавки на качество хлебобулочных изделий по физико – химическим и органолептическим показателям.

A study of the enrichment of flour products with cranberries. The content of ascorbic acid and polyphenolic compounds in the berries of lingonberry has been determined, and the physicochemical properties of the flour with the additive have also been investigated. The influence of phytoadditives on the quality of bakery products was evaluated according to physico-chemical and organoleptic parameters.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 46
Last 30 days: 1
Detailed usage statistics