Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена исследованию и анализу предприятия общественного питания, оценке эффективности использования трудовых ресурсов, а также предложений рекомендаций по их совершенствованию. Задачи, которые решались в ходе исследования: 1. Изучение особенностей эффективности использования трудовых ресурсов на предприятии общественного питания. 2. Анализ экономической и организационной характеристики предприятия общественного питания. 3. Исследование системы использования трудовых ресурсов. 4. Предложение рекомендаций по сохранению трудовых ресурсов в период пандемии, а также на долгосрочную перспективу. Работа проведена на предприятии ООО «РИКОТТА», где собиралась значительная часть фактического материала: экономико организационная характеристика предприятия, анализ показателей хозяйственной деятельности, анализ эффективности использования всех ресурсов предприятия, а также структуры трудовых ресурсов. Были проведены расчёты, показывающие наглядно, в каком экономическом положении находится предприятие, а также в какой мере используются его ресурсы. Анализ проводился методом математических вычислений с помощью экономических формул и необходимых исходных данных. В результате была проанализирована экономическая и хозяйственная деятельность предприятия, проведены соответствующие расчёты. Предложены эффективные рекомендации по сохранению трудовых ресурсов предприятия во время карантина, а также действенные рекомендации для использования трудовых ресурсов на долгосрочную перспективу после окончания пандемии.
The subject of the graduate qualification work is “Assessment of efficiency of use of labor resources of a catering enterprise”. This work is devoted to research and analysis of public catering enterprises, estimation of efficiency of use of labour resources and offers recommendations for their improvement. The tasks solved during research: 1. The study of the characteristics of efficient use of labor resources in the enterprise of public catering. 2. Analysis of economic and organizational characteristics of public catering enterprises. 3. The system study of the utilization of labor resources. 4. Offer recommendations for preservation of labor resources during a pandemic, as well as in the long term. Work conducted on the company “RICOTTA“, where I was a significant part of the actual material characteristics the organizational characteristics of the enterprise, the analysis of indicators of economic activity, the analysis of the effective use of all resources of the enterprise, and also human resources. Calculations have been made showing clearly what the economic situation of the company, as well as the extent to which its resources are used. The analysis was carried out using mathematical calculations using economic formulas and necessary source data. The result was analyzed the economic and business activities of the company carried out the relevant calculations. Proposed effective recommendations for preservation of labor resources of the enterprise during the quarantine, as well as actionable recommendations for the use of labor resources in the long term after the end of the pandemic.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 44
Last 30 days: 2 Detailed usage statistics |