Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: «Организация производственно-хозяйственной деятельности кондитерского цеха по производству восточных сладостей мощностью 2 т в сутки в г. Санкт-Петербурге». Данная работа посвящена обоснованию необходимости проектирования предприятия питания и организации его производственно-хозяйственной деятельности. Задачи, которые решались в ходе работы: 1. изучение рынка, поиск конкурентов и потребителей, обоснование мощности и создание ассортимента; 2. создание технологического процесса производства и нормативной документации; 3. разработка штатного расписания, а также разработка путей реализации восточных сладостей; 4. экономическое обоснование проектирования. Учитывая желания потребителей, на базе обоснованной мощности, а также ассортимента, был создан технологический процесс изготовления мучных восточных сладостей и восточных сладостей типа мягких конфет. Разработаны технические условия и технологическая инструкция для мучных сла-достей. Было подобрано подходящее тепловое, механическое и нейтральное оборудования. Был разработан график работы оборудования на производстве. Далее на основании проведенных расчетов был разработан чертеж предприятия в программе AutoCAD с расстановкой выбранного оборудования, а также чертеж кондитерского цеха с монтажными привязками оборудования.
The subject of the graduated qualification work is organization of production and economic activity of the candy manufacture to produce oriental sweets, with a capacity of 2 tons per day in the St. Petersburg. The given work is devoted to This work is devoted to the justification of the engineering a candy manufacture and organize the production and economic activities. The research set the following goals: 1. research of sweets market, search for competitors and consumers, justification of capacity and creation of assortment; 2. creation of the production process of oriental sweets; 3. creation of the staff schedule and the development of ways to implement oriental sweets; 4. economic justification of the engineering a candy manufacture. Considering the desires of potential consumers, on selected capacity of a candy manufacture and assortment, the process of manufacturing Oriental sweets was created. Also, regulatory documentation has been developed. The most suitable thermal, mechanical and neutral equipment was selected for this process. The schedule of equipment operation was developed. Based on all knowledge of the candy manufacture draft was developed in the program AutoCAD with all selected equipment. The second draft contains a drawing of the confectionery part of manufacture with mounting bindings of the equipment.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- предприятие
- Листы и виды
- цех
Usage statistics
Access count: 46
Last 30 days: 2 Detailed usage statistics |