Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: «Организация производственно-торговой деятельности ресторана испанской кухни по адресу: г. Санкт-Петербург, Лиговский пр., д. 109». В данной теме выпускной квалификационной работы: 1. раскрывается концепция ресторана на 100 мест, обосновывается целесообразность и рациональность размещения в Центральном районе Санкт-Петербурга; 2. производятся расчеты производственной программы (2110 блюд реализуется за день), площадей помещений (450 м2 – общая площадь ресторана) и площадей необходимых для размещения технологического оборудования проектируемого ресторана; 3. представляется организационная структура ресторана и штатное расписание (39 работников, 13 относятся к производственной бригаде) с графиком выхода на работу; 4. разрабатываются мероприятия, направленные на обеспечение безопасных и комфортных условий труда и пожарной безопасности; 5. приводятся таблицы ресурсного потенциала и основных показателей торговой деятельности ресторана. Годовой товарооборот – 281668 тыс. руб., валовый доход – 129098 тыс. руб., чистая прибыль – 40484 тыс. руб., авансированный капитал – 3472 тыс. руб., срок окупаемости – 2 года. В конечном итоге, были проведены исследования и решены задачи по размещению проектируемого ресторана испанской кухни по адресу: г. Санкт-Петербург, Лиговский пр., д. 109.
Theme of the final qualification work: "Organization of production and trading activities of the Spanish cuisine restaurant at the address: St. Petersburg, Ligovsky pr., 109". In this topic of the final qualification work: 1. The concept of a restaurant with 100 seats is revealed, the feasibility and rationality of accommodation in the Central District of St. Petersburg is justified; 2. The production program is calculated (2110 dishes are sold per day), floor space (450 m2 - the total area of the restaurant) and the space required to accommodate the technological equipment of the designed restaurant; 3. The organizational structure of the restaurant and the staffing table (39 employees, 13 belong to the production team) with the working schedule for the employees are presented; 4. Measures aimed to ensure safe and comfortable working conditions and fire safety are worked out; 5. The tables demonstrate the resource potential and the main indicators of the trading activity of the restaurant. The annual turnover is 281668 thousand rubles, gross income - 129098 thousand rubles, net profit - 40484 thousand rubles, advanced capital - 3472 thousand rubles, payback period - 2 years. Ultimately, research works were conducted and the tasks of locating the designed Spanish restaurant were solved: at the address: St. Petersburg, Ligovsky pr., 109.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Лист1
- Листы и виды
- Лист2
Usage statistics
Access count: 163
Last 30 days: 3 Detailed usage statistics |