Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: Организация производственно-торговой деятельности кафе-кондитерской на 80 мест в Невском районе г. Санкт-Петербурга. Данная работа посвящена разработке и организации производственно-торговой деятельности кафе-кондитерской. Задачи, которые решались в процессе разработки: - проведение маркетингового исследования для определения месторасположения предприятия с учетом его концепции и вместимости; - разработка производственной программы кафе-кондитерской, технологической документации и выполнение расчетов оборудования и площадей помещений; - определение структуры управления предприятием, разработка штатного расписания; - разработка комплекса мер по обеспечению безопасных и комфортных условий труда; - расчет экономической эффективности. Результатом проведенной работы явилось планировочное решение кафе-кондитерской на 80 мест на базе арендуемого помещения, площадью 360 м2. Планируемое количество потребителей за день составит 1038 человек, а количество реализуемых блюд – 2087 порций. Разработано оригинальное меню, на основе которого выполнены необходимые технологические расчеты. Определена численность сотрудников кафе – 29 человек. Предусмотрены безопасные и комфортные условия труда. Определены основные экономические показатели: товарооборот – 793,3 тыс. руб.; чистая прибыль – 33,68 тыс. руб., срок окупаемости 1,4 года.
The topic of graduation qualification work: Organization of production and trade activities of cafe-confectionery for 80 places in the Nevsky district of St. Petersburg. This work is devoted to the development and organization of production and trading activities of cafe-confectionery. The tasks that were solved in the development process: - conducting a marketing study to determine the location of the enterprise, taking into account its concept and capacity; - development of production program of cafe-confectionery, technological documentation and calculation of equipment and areas of premises; - defining the structure of the enterprise management, developing the staffing table; - development of a set of measures to ensure safe and comfortable working conditions; - calculation of economic efficiency. The result of the work was a planning decision of a cafe-confectionery with 80 seats on the basis of a rented premises, with an area of 360 square m. The planned number of consumers per day will be 1038 people, and the number of dishes sold - 2087 portions. An original menu has been developed, on the basis of which the necessary technological calculations have been made. The number of cafe employees was determined - 29 people. Safe and comfortable working conditions are provided. The main economic indicators were determined: trade turnover – 793,3 thousand rubles; net profit – 33,68 thousand rubles, payback period one year and five months.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N2) |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N1) | |||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
|
Access count: 28
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |