Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В работе были использованы различные методы научных исследований, в частности, методы финансового анализа, классификации, сравнения, экономико-математические методы. Суть работы заключалась в том, чтобы не только изучить деятельность направления рекрутинговых услуг, в том числе и в ООО «Лермонтов-инновации», выявить проблемы и предложить сделать замену используемых методик при подборе персонала, но и разработать собственные методики, которые помогут компании стать более конкурентоспособной на рынке кадровых услуг. При выявленном проценте отказов относительно кандидатов на вакантные должности, предполагается, что предложенные мероприятия помогут снизить текучесть кандидатов до 10%. Предположения подкреплены экономическими расчетами, которые наглядно показано, сколько компания сможет сэкономить в денежном выражении.
Various research methods were used, in particular, methods of financial analysis, classification, comparison, economic and mathematical methods. The essence of the work was not only to study the activities of the direction of recruiting services, including in LLC "Lermontov-innovations", to identify problems and offer to replace the methods used in the selection of personnel, but also to develop their own methods that will help the company become more competitive in the market of personnel services. With the identified percentage of rejections regarding candidates for vacant positions, it is assumed that the proposed measures will help reduce the turnover of candidates to 10%. These assumptions are supported by economic calculations that clearly show how much the company can save in monetary terms.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 11
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |