Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы «Организация производственно-торговой деятельности столовой на 225 мест при рыбоперерабатывающем предприятии «Балтийский берег» в г. Санкт-Петербурге». В работе проведен анализ потенциального клиента, было выявлено, что услугами производственной столовой будет пользоваться 1575 человек в сутки. Установлен режим столовой для первой смены с 11:00 до 13:00, для второй с 19:00 до 21:00. Разработана производственная программа предприятия и определена производственная мощность в день – 5991 блюдо. Составлено недельное меню с расчетом энергетической и пищевой ценностью Подобранно технологическое оборудование, обеспечивающее выполнение необходимых операций в соответствии с поточностью технологического процесса. Разработана структура управления столовой, штатное расписание, двух недельный график выхода на работу 27 сотрудников на работу. Составлена должностная инструкция для заведующего производством. Разработаны меры по обеспечению безопасности жизнедеятельности сотрудников проектируемой столовой В экономической части был рассчитан товарооборот столовой, который составил 59945 тыс. руб. Выручка от реализации составит 49554 тыс. руб. Валовый доход предприятия составила 27475 тыс. руб. Товарооборот по покупным ценам составила 20381 тыс. руб. Издержки производства составляют 13217 тыс. руб. Расходы на оплату труда составило 8517 тыс. руб. Срок окупаемости составляет 6 лет.
Theme of final qualification work: Organization of production and trading activities of the canteen for 225 seats at the fish processing facility 'Baltiskiy Bereg' in St. Petersburg A potential client analysis was carried out in the work, it was revealed that 1,575 people a day would use the services of the industrial canteen. The canteen work hours for the first shift are set from 11:00 to 13:00, for the second from 19:00 to 21:00. The production program of the facility was developed and the production capacity per day was determined – 5991 courses. A weekly menu has been compiled with the calculation of energy and nutritional value Technological equipment was selected to ensure the necessary operations are carried out in accordance with the process flow. The canteen management structure, staffing, two-week schedule for 29 employees to work were developed. A job description has been drawn up for the production manager. Measures have been developed to ensure the life safety of employees of the designed canteen. In the economic part, the canteen turnover was calculated, which amounted to 59945 thousand rubles. Sales revenue will amount to 49554 thousand rubles. The gross income of the facility amounted to 27475 thousand rubles. Turnover at purchase prices amounted to 20381 thousand rubles. Costs of production amount to 13217 thousand rubles. The canteen staff includes 29 employees, labor costs amounted to 8517 thousand rubles. The payback period is 6 year.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- 1СПБ_к50верт
- Листы и виды
- 2СПБ_к20 (2)
Usage statistics
Access count: 20
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |