Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: «Организация производственно-торговой деятельности ресторана китайской кухни по адресу: г. Санкт-Петербург, Большая Монетная, д.16, к.30». В работе выполнено маркетинговое обоснование необходимости проектирования ресторана китайской кухни по заданному адресу: определена целевая аудитория, проанализированы основные конкуренты и разработана концепция. Количество мест в ресторане составит 75, режим работы – с 12:00 до 24:00. Разработано меню и производственная программа ресторана с учетом специализации. Пропускная способность ресторана составляет 298 человек в день, количество реализуемых блюд – 1187. Произведены технологические расчеты оборудования, рассчитаны площади основных помещений ресторана. С учетом действующего плана арендуемого помещения площадью 277 м2 разработано планировочное решение ресторана. Определена организационная структура предприятия, составлено штатное расписание и разработан двухнедельных график выхода на работу для 32 сотрудников ресторана. Составлены должностная инструкция на повара, стандарт на процедуру приема заказа и список потенциальных поставщиков. Разработаны мероприятия по обеспечению безопасности деятельности проектируемого предприятия. Определены основные экономические показатели деятельности ресторана за год. Инвестиционные вложения в предприятие составляют 6430,19 тыс. рублей. Срок окупаемости – 3,7 лет.
The subject of the graduate qualification work is: «Organization of production and trade activities of a Chinese cuisine restaurant at the address: St. Petersburg, Bolshaya Monetnaya ul., 16 k.30». The paper carried out a marketing justification for the necessity of designing a Chinese restaurant at a given address: the target audience was determined, the main competitors were analyzed, and a concept was developed. The number of seats in the restaurant will be 75, the opening hours are from 12:00 to 24:00. The menu and the production program of the restaurant are developed taking into account specialization of the enterprise. The capacity of the restaurant is 298 people per day, the number of dishes sold - 1187. Technological calculations of the equipment were made, and the areas of the main premises of the restaurant were calculated. Based on the current plan of the leased premises with an area of 277 sq.m, a restaurant planning solution was developed. The organizational structure of the enterprise was determined, the staffing table was compiled, and a two week work schedule for 26 restaurant employees was developed. A job description for a cook, a standard for the procedure for re-ceiving an order and a list of potential suppliers were drawn up. Measures were developed to ensure the safety of the designed enterprise. The main economic indicators of the restaurant's activities for the year are determined. Investments in the company amount to 64301900 rubles. The pay-back period is 3.7 years.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Diplom_Doroshko_1234 (1).pdf
- 1.pdf
- Листы и виды
- 1СПБ_к50
- Листы и виды
- 2.pdf
- Листы и виды
- 2СПБ_к20 (2)
- Листы и виды
Usage statistics
Access count: 32
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |