Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: «Формирование системы мотивации и стимулирования персонала на предприятиях общественного питания». Данная работа посвящена совершенствованию системы мотивации, которая может быть применена на предприятиях общественного питания. Задачи, которые решались в ходе исследования: 1. Изучение теоретического материала особенностей систем мотивации на рынке общественного питания. 2. Выявление ключевых особенностей анализируемой сферы бизнеса и способов управления персоналом. 3. Анализ существующей системы мотивации и стимулирования на предприятии общественного питания. 4. Разработка мероприятий по совершенствованию системы мотивации в на предприятии общественного питания. 5. Оценка экономического эффекта от внедрения предложенных мероприятий. Работа проведена на базе кофейни «The Boys», где собиралась значительная часть фактического материала: анализ внешней среды организации, анализ организационной культуры, анализ финансово-хозяйственной деятельности, удовлетворенность сотрудников действующей системой мотивации, анализ действующих положений по стимулированию персонала. Были собраны статистические данные по городу Великому Новгороду об удовлетворенности сотрудников их компаниями и действующими системами управления персоналом. В результате была разработана новая система мотивации и стимулирования персонала на предприятиях общественного питания. Был проведен анализ по трем сценариям ее эффективности на примере одной из сетевых кофеен города. На основании проведенных расчетов был сделан вывод об эффективности по всем трем сценариям разработанных мероприятий.
The subject of the graduate qualification work is “Formation of a system of motivation and incentives at public catering enterprises”. The given work is devoted to improving the motivation system, which can be applied at public catering enterprises. The research set the following goals: 1. Studying theoretical material of the features of motivation systems in the public catering market. 2. Identification of the key features of the analyzed business area and methods of personnel management. 3. Analysis of the existing system of motivation and incentives at the catering enterprise. 8. Development of measures to improve the motivation system in the catering enterprise. 8. Assessment of the economic effect from the implementation of the proposed measures. The work was carried out on the basis of The Boys coffee shop, where a significant part of the factual material was collected: analysis of the organization's external environment, analysis of organizational culture, analysis of financial and economic activities, employee satisfaction with the current motivation system, analysis of the current regulations for staff incentives. Statistical data were collected for the city of Veliky Novgorod on employee satisfaction with their companies and existing personnel management systems. The study resulted into the new system of motivation and incentives for personnel at public catering enterprises was developed. An analysis was carried out according to three scenarios of its effectiveness on the example of one of the city's chain coffee shops. Based on the calculations, a conclusion was made about the effectiveness of all three scenarios of the developed measures.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 20
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |