Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Целью работы является разработка малого бизнеса в условиях высокой неопределенности на примере предприятия общественного питания. Задачи работы: - выявление основных проблем малого бизнеса во время пандемии Covid-19; - изучение мер государственной поддержи малого бизнеса в России во время пандемии Covid-19; - рассмотрение роли цифровых технологий как способа снижения рисков ведения малого бизнеса в условиях пандемии; - выявление предпочтительных сфер ведения малого бизнеса в период и после пандемии; -разработка бизнес – плана доставки готовых блюд. Методы: применялись общенаучные методы исследования: контентный и сравнительный анализ, а также специфические методы исследования, в частности, методы орг. проектирования и оценки экономической привлекательности проектов. Основные результаты работы: - изучена проблематика открытия малого бизнеса в условия высокой неопределенности; - проведена оценка рисков в деятельности предприятия малого бизнеса; - обоснована экономическая целесообразность в открытие предприятия малого бизнеса по доставке готовых блюд. Практическая значимость работы определяется возможностью применения предложенных подходов к управлению предприятиями малого бизнеса в условиях пандемии и созданием наиболее перспективного бизнеса.
The purpose is the formation of recommendations that ensure the development of small business in conditions of high uncertainty for a public catering enterprise Tasks of the graduate qualification work: - identifying the main problems of small businesses during the Covid-19 pandemic - study of measures of state support for small businesses in Russia during the Covid-19 pandemic; - consideration of the role of digital technologies as a way to reduce the risks of running a small business in a pandemic; - identification of preferred areas of small business during and after the pandemic. Methods: general scientific research methods were used: content and comparative analysis, as well as specific research methods, in particular, org. designing and evaluating the economic attractiveness of projects. The main results of the graduate qualification work: - studied the problems of starting a small business in conditions of high uncertainty; - an assessment of risks in the activities of a small business was carried out; - justified the economic feasibility of opening a small business for the delivery of ready-made meals. The practical significance is determined by the possibility of applying the proposed approaches to managing small businesses in a pandemic and creating the most promising business.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() ![]() ![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() ![]() ![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N2) |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N1) | |||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Usage statistics
|
Access count: 17
Last 30 days: 1 Detailed usage statistics |