Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Цель работы - разработка рекомендаций по совершенствованию системы управления персоналом на предприятии общественного питания. Работа выполнена на материалах предприятия общественного питания ООО «Пинк». Использованные методы: методы экономического анализа, сравнительный анализ, структурно-динамический анализ, целостный подход к исследованию управления человеческими ресурсами, анализ проблемы и предмета исследования. Результаты работы: проведен анализ основных финансовых показателей деятельности ООО «Пинк»; проанализирована действующая система управления персоналом в ООО «Пинк»; разработаны мероприятия по совершенствованию системы управления персоналом в ООО «Пинк»; проведена оценка экономической целесообразности и эффективности предложенных мероприятий. Область применения результатов ВКР – предприятия по производству, продаже и организации потребления продуктов общественного питания; предприятия службы доставки еды. Выводы. Задачи ВКР решены, цель достигнута, определена область применения результатов.
The aim of the graduate qualification work – development of recommendation for improving the personnel management system at a catering enterprise. The work has been carried out on the materials of the public catering company LLC «Pink». Research methods used: methods of economic analysis, comparative analysis, structural-dynamic analysis, holistic approach to the study of human resource management, analysis of the problem and the subject of research. The main results of the graduate qualification work: performed analysis of the main financial indicators of LLC «Pink»; analyzed the current personnel management system at LLC «Pink»; measures were developed to improve the personnel management system at LLC «Pink»; an assessment of the economic feasibility and effectiveness of the proposed measures. The areas of the graduate qualification work results application – enterprises for the production, sale and organization of consumption of public catering products; food delivery service enterprises. Conclusions of graduate qualification work. The tasks of the GQW were solved, the goal was achieved, the scope of the results has been determined.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 39
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |