Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена исследованию вопросов организации обслуживания на предприятиях общественного питания, в частности на предприятии ООО «Моли Хорс», анализу проблем в этом процессе и путей их устранения. Задачи, которые решались в ходе исследования: 1. Изучение теоретических основ организации обслуживания на предприятии общественного питания. 2. Проведение анализа деятельности ООО «Молли Хорс» по организации обслуживания. 3. Обобщение проблем организации обслуживания в ООО «Молли Хорс». 4. Разработка рекомендаций по совершенствованию организации обслуживания на предприятии общественного питания ООО «Молли Хорс». Работа проведена на базе предприятии общественного питания ООО «Молли Хорс», где собиралась значительная часть фактического материала.
The theme of the final qualifying work: "Improving the organization of services at public catering establishments." This work is devoted to the study of the issues of organizing services at public catering enterprises, in particular at the enterprise "Moli Horse", the analysis of problems in this process and ways to eliminate them. Tasks that were solved during the study: 1. Study of the theoretical foundations of the organization of services at a public catering enterprise. 2. Analysis of the activities of "Molly Horse" LLC on the organization of service. 3. Generalization of the problems of organizing services in "Molly Horse" LLC. 4. Development of recommendations for improving the organization of services at the public catering enterprise "Molly Horse" LLC. The work was carried out on the basis of the public catering company Molly Horse LLC, where a significant part of the factual material was collected.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- – низкие цены на вино в акции «Вино по-честному»;
- – бонусная карта.
- 24. ГОСТ 30389–2013 Услуги общественного питания. Предприятия общественного питания. Классификация и общие требования [Текст]. – М.: ФГУП Стандартинформ, 2014. – 16 с.
Usage statistics
Access count: 0
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |