Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена изучению образования стружки и их влияния на обработку детали, а также методов их удаления из зоны обработки. Задачи, решаемые в ходе исследования: 1. Проанализировать основные принципы и контроль формы стружкообразования в процессе токарной обработки. 2. Оцените эффективность различных методов прерывания стружки в процессе токарной обработки. 3. Проанализировать использование и технологичность деталей. Разработайте технологический процесс изготовления «Диск» компонентов. Согласно проведенным исследованиям ясно, что четко прослеживается влияние чипа и качества детали. И продумайте способ получения стружки необходимого качества для дальнейшей транспортировки и обработки. В результате была выбрана система удаления стружки из зоны обработки и разработан технологический процесс изготовления детали «Диск».
This work is devoted to the study of the formation of chips and their influence on the processing of a part, as well as methods of their removal from the processing zone. Tasks solved in the course of the study: 1. Analyze the basic principles and control of the shape of chip formation in the process of turning. 2. Evaluate the effectiveness of the various chip interruption techniques in the turning process. 3. Analyze the use and manufacturability of parts. Develop a manufacturing process for "disc" components. According to the research carried out, it is clear that the influence of the chip and the quality of the part is clearly visible. And think over a way to obtain the required quality shavings for further transportation and processing. As a result, a system for removing chips from the processing zone was selected and a technological process for manufacturing the "Disk" part was developed.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 16
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |