Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Объектом исследования выступает публичное акционерное общество «Каравай». Это предприятие хлебопекарной отрасли, которое уже имеет опыт постановки управленческого учета. Целью настоящей работы выступает совершенствование системы управленческого учета и ее развитие на предприятиях хлебопекарной отрасли. Методология исследования основана на общенаучных принципах исследования, предполагающих комплексный и системный подход к изучению экономических явлений и процессов. Областью применения результатов является управленческая деятельность предприятий хлебопекарной отрасли. Наиболее существенные результаты исследования: - обобщены факторы, влияющие на постановку управленческого учета; - изучены проблемы управленческого учета в российской практике и обобщены отдельные предложения по их решению; - рассмотрены особенности управленческого учета на хлебопекарных предприятиях; Сделан вывод, что управленческий учет направлен на то, чтобы нейтрализовать ошибки и неточности, исключить возможность искажения информации, подготовить более полную информационную базу для управления. Именно с этими задачами и должна справляться система учета в ПАО «Каравай».
The object of the research is the public joint-stock company "Karavay". This is an enterprise in the bakery industry, which already has experience in setting up management accounting. The purpose of this work is to improve the management accounting system and its development at the enterprises of the bakery industry. The research methodology is based on general scientific principles of research, suggesting an integrated and systematic approach to the study of economic phenomena and processes. The area of application of the results is the management activities of enterprises in the bakery industry. The most significant research findings: - summarized the factors influencing the formulation of management accounting; - studied the problems of management accounting in Russian practice and generalized individual proposals for their solution; - сonsidered the features of management accounting at bakery enterprises; It is concluded that management accounting is aimed at neutralizing errors and inaccuracies, eliminating the possibility of information distortion, and preparing a more complete information base for management. It is with these tasks that the accounting system in "Karavai".
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 30
Last 30 days: 3 Detailed usage statistics |