Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена использованию пищевых волокон в производстве творога для: - Создание продукта полезного для употребления в пищу; - Создание разнообразия в ассортименте продуктов питания; - Предотвращение и профилактика заболеваний, удовлетворение физиологических потребностей. Таким образом, учитывая все вышесказанное, можно сделать вывод о перспективах производства творога в настоящее время, как натурального биологического продукта. С целью повышения его пищевой и биологической ценности, с целью придания свойств функционального продукта перспективным является введение в состав творога пищевых волокон.
On 71 pages, 42 figures, 21 tables.This work is devoted to the use of dietary fiber in the production of cottage cheese for: Creation of a product useful for eating; Creation of diversity in the range of food products; Prevention and prevention of diseases, satisfaction of physiological needs. Thus, taking into account all of the above, we can conclude about the prospects for the production of cottage cheese at the present time, as a natural biological product. In order to increase its nutritional and biological value, in order to impart the properties of a functional product, it is promising to introduce dietary fibers into the composition of cottage cheese.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 67
Last 30 days: 2 Detailed usage statistics |