Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена оценке потребительских свойств овощных консервов с зеленью в заливке и разработке предложений по совершенствованию ассортимента овощных консервов с зеленью в заливке в розничном торговом предприятии. Задачи, которые решались в ходе исследования: 1. Изучить факторы, формирующие и сохраняющие качество овощных консервов с зеленью в заливке. 2. Провести оценку качества пяти образцов овощных консервов с зеленью в заливке разных производителей по органолептическим и физико-химическим показателям.
This work is devoted to the evaluation of consumer properties of canned vegetables with greens in the filling and the development of proposals for improving the assortment of canned vegetables with greens in the filling in a retail company. Tasks that were solved during the study: 1. To study the factors that form and preserve the quality of canned vegetables with greens in the filling. 2. To evaluate the quality of five samples of canned vegetables with greens in the filling of different manufacturers according to organoleptic and physico-chemical indicators.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 0
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |