Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Тема выпускной квалификационной работы: «Организация производственно-торговой деятельности ресторана с баром на 80 мест в г. Самара». Целью данной выпускной квалификационной работы является разработка организации производственно-торговой деятельности ресторана с баром на 80 мест в г. Самара. Задачи, которые решались в ходе выполнения выпускной квалификационной работы: - изучение особенностей района деятельности предприятия и обслуживаемого контингента потребителей; - разработка меню и технологической документации для ресторана европейской кухни и винного бара; - разработка технологических схем производственного процесса приготовления продукции в предприятии питания; - создание организационной структуры управления предприятием; - разработка обеспечения безопасности деятельности предприятия; - разработка экономической составляющей предприятия; - разработка планировочного решения для ресторана с винным баром. В данной работе было проведено маркетинговое исследование, что позволило выбрать оптимальное место для размещения проектируемого предприятия и определить потенциальных потребителей. Разработана концепция ресторана с баром, обоснована вместимость и установлен режим работы – с 11:00 до 02:00. Определено общее количество посетителей в проектируемом ресторане за день − 653 чел., и количество блюд – 2019 шт. Разработано меню, произведены технологические расчеты, подобрано необходимое оборудование. На основе произведенных расчетов было разработано компоновочное решение помещений проектируемого ресторана, общая площадь которого составила 405,31 м2. Составлена схема управления рестораном, разработано штатное расписание. Количество сотрудников - 33 человека. Составлены двухнедельный график выхода на работу персонала, должностная инструкция администратора и стандарт обслуживания. Определены поставщики. Разработаны мероприятия, обеспечивающие максимально комфортные и безопасные условия труда на рабочем месте. Произведен расчет годовых экономических показателей деятельности ресторана. Исходя из полученных данных можно сделать вывод, что ресторан с баром открывать целесообразно, он не только будет пользоваться популярностью, но и добьется эффективных результатов в своей деятельности.
The topic of the final qualifying work: "Organization of production and trading activities of a restaurant with a bar for 80 seats in Samara". The purpose of this final qualification work is to develop the organization of production and trading activities of a restaurant with a bar for 80 seats in Samara. Tasks that were solved during the completion of the final qualifying work: - study of the specifics of the area of activity of the enterprise and the serviced contingent of consumers; - development of menus and technological documentation for a restaurant of European cuisine and a wine bar; - development of technological schemes of the production process of preparation of products in the catering company; - creation of the organizational structure of enterprise management; - development of the security of the company's activities; - development of the economic component of the enterprise; - development of a planning solution for a restaurant with a wine bar.In this work, a marketing study was conducted, which made it possible to choose the optimal location for the planned enterprise and identify potential consumers. The concept of a restaurant with a bar has been developed, the capacity is justified and the operating mode is set – from 11:00 to 02:00. The total number of visitors in the projected restaurant per day is 653 people, and the number of dishes is 2019 pcs. The menu has been developed, technological calculations have been made, the necessary equipment has been selected. Based on the calculations made, a layout solution of the premises of the projected restaurant was developed, the total area of which was 405,31 m2. A restaurant management scheme has been drawn up, a staffing table has been developed. The number of employees is 33 people. A two-week schedule of staff going to work, the job description of the administrator and the standard of service have been compiled. Suppliers have been identified. Measures have been developed to ensure the most comfortable and safe working conditions at the workplace. The calculation of the annual economic indicators of the restaurant's activity was made. Based on the data obtained, it can be concluded that it is advisable to open a restaurant with a bar, it will not only be popular, but also achieve effective results in its activities.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
Access count: 21
Last 30 days: 8 Detailed usage statistics |