Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Данная работа посвящена организации производственно-торговой деятельности и проектированию предприятия общественного питания в Московском районе Санкт-Петербурга. Задачи, которые были решены в ходе работы: проведен анализ рынка, в результате которого был выбран формат заведения, который будет выделяться среди конкурентов;составлена производственная программа, согласно которой количество посетителей за день будет равняться 393, а число реализуемых блюд – 1652 шт; разработано меню, произведены технологические расчеты, подобрано необходимое оборудование; рассчитаны площади производственных помещений, представлено компоновочное решение предприятия общественного питания на основе плана реального помещения площадью 188 м2; составлена схема управления предприятием общественного питания, сформировано штатное расписание, включившее 32 сотрудника; составлен перечень норм и мероприятий для создания безопасных и комфортных условий работы; рассчитаны основные экономические параметры, в результате которых можно сделать вывод, что предприятие будет успешно работать и окупится через 3 года.
The given work is devoted to organization of production and trading activities of the public catering enterprises atthe Moskovsky district of St. Petersburg. The research set the following goals:the market analysis was carried out, as a result of which the format of the institution was chosen, which will stand out among competitors; a production program has been drawn up, according to which the number of visitors per day will be 393, and the number of dishes sold will be 1652 pieces;the menu has been developed, technological calculations have been made, the necessary equipment has been selected;the areas of production premises are calculated, the layout solution of a catering company based on the layout of a real room with an area of 188 m2 is presented;the management scheme of the catering enterprise has been drawn up, the staffing table has been formed, which includes 32 employees;a list of norms and measures has been compiled to create safe, comfortable working conditions;the main economic parameters are calculated, as a result of which it can be concluded that the enterprise will work successfully and will pay off in 3 years.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
Access count: 7
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |