Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Цель данной работы: разработка рецептур творожного продукта на основе козьего молока, обогащенного плодами шиповника. В связи с поставленной целью решались следующие задачи: Обзор литературы по выбранной теме; Выбор заквасок для разработки ферментированных продуктов; Выбор методов исследования; Анализ заквасок и ферментированных продуктов выбранными методами исследования; Разработка рецептуры обогащенного продукта на основе козьего и коровьего молока; Проведение органолептической оценки приготовленных продуктов; Расчет пищевой и энергетической ценности приготовленных продуктов. В данной работе было исследовано молоко, закваски и ферментированные продукты на основе козьего и коровьего молока. На их основе была разработана рецептура продукта, обогащенного биологически активными веществами. Приготовленные продукты прошли органолептическую оценку, была рассчитана их пищевая и энергетическая ценность.
This work consists in the development of recipes for a curd product based on goat's milk enriched with rose hips. In the course of this work, the following tasks were solved: Literature review on the chosen theme; Selection of starter cultures for the development of fermented products; Choice of research methods; Analysis of starters and fermented products by selected research methods; Development of recipes of enriched product based on goat and cow milk; Carrying out an organoleptic evaluation of cooked products; Calculation of the nutritional and energy value of cooked productsIn this work, milk, starter cultures and fermented products based on goat's and cow's milk were investigated. On their basis, a formulation of a product enriched with biologically active substances was developed. Cooked products underwent an organoleptic evaluation, their nutritional and energy value was calculated.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 42
Last 30 days: 8 Detailed usage statistics |