Details

Title: Совершенствование организации производства в ресторане: выпускная квалификационная работа бакалавра: направление 43.03.01 «Сервис» ; образовательная программа 43.03.01_01 «Сервис в индустрии гостеприимства»
Creators: Громова Анастасия Витальевна
Scientific adviser: Воронова Ольга Владимировна
Other creators: Шелейко Виктория Анатольевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2022
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: деятельность ресторана «torro grill»; анализ; рекомендации по совершенствованию производства; основные экономические показатели; динамику чистой прибыли; конкурентный анализа объекта исследования; the activity of the restaurant "torro grill"; analysis; recommendations for improving the service; the main economic indicators; the dynamics of net profit; competitive analysis of the object of research
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 43.03.01
Speciality group (FGOS): 430000 - Сервис и туризм
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2022/vr/vr22-389
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\16282

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Данная работа посвящена исследованию по совершенствованию организации производства в ресторане. Задачи, которые решались в ходе исследования: 1. Анализ теоретические аспектов организации производства в ресторане; 2. Анализ деятельности ресторана; 3. Разработка рекомендаций по совершенствованию производства в ресторане.

The subject of the graduate qualification work is "Improving the organization of production in the restaurant." This work is devoted to research on improving the organization of production in a restaurant. Tasks that were solved during the study: 1. Analysis of the theoretical aspects of the organization of production in the restaurant; 2. Analysis of the restaurant's activities; 3. Development of recommendations for improving production in the restaurant.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 24
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics