Details

Title: Требования к выполнению курсовой работы "Организация процесса приготовления и приготовление сложной горячей кулинарной продукции": учебное пособие для студентов по специальности 260807 "Технология продукции общественного питания"
Creators: Козлова С. Н.; Кухаренкова Н. А.
Imprint: Санкт-Петербург: [б. и.], 2013
Collection: Учебная и учебно-методическая литература; Общая коллекция
Document type: Tutorial
File type: PDF
Record key: ru\spstu\teu_er\5985

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • УДК 641.8:641.52(075.3) ББК 36.991(я723)

Usage statistics

stat Access count: 22
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics