Details

Title: Технология производства мучных кондитерских изделий: курс лекций [учебное пособие] для бакалавров по направлению 260800.62 (19.03.04) "Технология продукции и организации общественного питания"
Creators: Тимошенкова И. А.
Imprint: Санкт-Петербург: [б. и.], 2014
Collection: Учебная и учебно-методическая литература; Общая коллекция
Subjects: Кондитерские изделия и кондитерское производство-учебники и учебные пособия; Мучные кондитерские изделия; Общественное питание
Document type: Tutorial
File type: PDF
Record key: ru\spstu\teu_er\5607

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 98
Last 30 days: 8
Detailed usage statistics