Детальная информация
Название | Dietary supplement test methods. Liquid chromatography separation techniques and application |
---|---|
Авторы | Ji David; Sullivan Darryl |
Выходные сведения | Singapore [etc.]: World Scientific, cop. 2022 |
Коллекция | Электронные книги зарубежных издательств; Общая коллекция |
Тематика | Пищевые предприятия; Хроматография жидкостная; World Scientific Publishing eBooks Collection |
УДК | 664; 543.544.5 |
Тип документа | Другой |
Тип файла | Другой |
Язык | Английский |
Права доступа | Свободный доступ из сети Интернет (чтение, печать) |
Дополнительно | Новинка |
Ключ записи | RU\SPSTU\edoc\73707 |
Дата создания записи | 06.09.2024 |
This book describes the analytical approach to testing over 160 important dietary supplement ingredients. In addition to the methods, there is significant guidance provided on how to develop, modify, and improve testing techniques. The procedures in this book include some of the most modern technologies that are available in the laboratory today. These basic principles of method development and troubleshooting can be implemented for food and food safety testing, drug development research, and agricultural areas. The contents of this book contain a very comprehensive collection of valuable analytical tools.
Количество обращений: 1
За последние 30 дней: 0