Детальная информация

Название The lime: botany, production and uses
Другие авторы Khan M. Mumtaz,; Al-Yahyai Rashid; Al-Yahyai Fahad
Коллекция Электронные книги зарубежных издательств; Общая коллекция
Тематика Limes.; Lime (Fruit); limes (fruits); Arthropod pests.; Biodiversity.; Certification.; Crop density.; Crop establishment.; Cultivation.; Fertigation.; Fruits.; Geographical distribution.; Growth.; Harvesting.; Innovations.; Insect control.; Insect pests.; Intercropping.; Irrigation.; Nurseries.; Orchards.; Organic farming.; Pest control.; Pests.; Planning.; Plant breeding.; Plant development.; Plant disease control.; Plant diseases.; Plant growth regulators.; Plant pests.; Plant water relations.; Postharvest systems.; Precision agriculture.; Propagation.; Pruning.; Remote sensing.; Reproduction.; Taxonomy.; Thinning.; Water requirements.; Weed control.; Weeding.; Weeds.; EBSCO eBooks
Тип документа Другой
Тип файла PDF
Язык Английский
Права доступа Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи ocn990078022
Дата создания записи 11.10.2016

Разрешенные действия

pdf/2416092.pdf
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
epub/2416092.epub
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Группа Анонимные пользователи
Сеть Интернет

This book is the most recent collection of research and scientific literature exclusively dedicated to lime (Rutaceae) culture and the marketplace. The coverage of each subject area is broad, ranging from basic cultivation practices to postharvest handling to uses, which makes it the best choice for amateurs and professionals alike. Chapter 1 emphasizes lime importance and global production, while chapter 2 covers its comprehensive systematic classification and distribution. In chapter 3, lime breeding, genetics and biodiversity are discussed; and in chapter 4, lime tree growth, development and reproductive physiology are elaborated. In chapter 5, propagation techniques, nursery production and certification are explained, while in chapter 6, schematic planning for lime orchard establishment is discussed. In chapter 7, crop water requirements, irrigation systems and fertigation are highlighted; and in chapter 8, cultural practices, e.g. tree pruning, thinning, weeding, planting density and intercropping, are covered. In chapter 9, precision agriculture in lime is elaborated; and in chapter 10, insect pests and diseases and their control measures are covered. In chapter 11, innovative production technologies, e.g. the use of plant growth regulators, remote sensing and organic production systems, are highlighted. In Chapter 12, harvesting and postharvest management of lime fruit are emphasized; and in chapter 13, the uses (folk to modern) and future dynamics are discussed in depth. With the latest information presented in simple language, this book will appeal to a range of principal users, e.g. educators, researchers, students, agriculture extension workers, farming communities, industry personnel and professionals/practitioners.

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ
Прочитать Печать Загрузить
Интернет Анонимные пользователи
pdf/2416092.pdf

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика

epub/2416092.epub

Количество обращений: 0 
За последние 30 дней: 0

Подробная статистика