Детальная информация
Название | Crop production science in horticulture ;. — Blackberries and their hybrids. — 26. |
---|---|
Другие авторы | Hall (Harvey K.), ; Funt Richard C., |
Коллекция | Электронные книги зарубежных издательств ; Общая коллекция |
Тематика | Blackberries. ; EBSCO eBooks |
Тип документа | Другой |
Тип файла | |
Язык | Английский |
Права доступа | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Ключ записи | on1019158970 |
Дата создания записи | 11.01.2018 |
Разрешенные действия
pdf/2415899.pdf | – |
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
---|---|---|
epub/2415899.epub | – |
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
|
Группа | Анонимные пользователи |
---|---|
Сеть | Интернет |
This book contains 18 chapters focusing on the growth and development, climatic requirements, fruit quality, chemical composition and health benefits of blackberries and their hybrids. Information on cultivar development and selection, nursery production, vegetative propagation, site selection, preparation, soil management and planting, soil and water management, fertilizer management, pruning and training and plant pathogens, insect pests and weeds and their control are presented. The importance of the proper postharvest storage, transport and marketing of fruits and the economics of blackberry production are also discussed.
Место доступа | Группа пользователей | Действие |
---|---|---|
Локальная сеть ИБК СПбПУ | Все |
|
Интернет | Авторизованные пользователи СПбПУ |
|
Интернет | Анонимные пользователи |
|
- Title
- Copyright
- CONTENTS
- DEDICATION
- CONTRIBUTORS
- PREFACE
- ACKNOWLEDGMENTS
- DISCLAIMER
- CONVERSION FACTORS FOR WEIGHTS AND MEASURES: EQUIVALENTS
- 1 BLACKBERRIES: AN INTRODUCTION
- 2 GROWTH AND DEVELOPMENT
- 3 CLIMATIC REQUIREMENTS
- 4 BLACKBERRY FRUIT QUALITY COMPONENTS, COMPOSITION, AND POTENTIAL HEALTH BENEFITS
- 5 CULTIVAR DEVELOPMENT AND SELECTION
- 6 NURSERY PRODUCTION OF PLANTS
- 7 PROPAGATION OF BLACKBERRIES AND RELATED RUBUS SPECIES
- 8 SITE SELECTION
- 9 SITE PREPARATION, SOIL MANAGEMENT, AND PLANTING
- 10 SOIL AND WATER MANAGEMENT
- 11 PLANT NUTRIENT MANAGEMENT
- 12 PRUNING AND TRAINING
- 13 DISEASES, VIRUSES, INSECTS, AND WEEDS OF BLACKBERRIES AND THEIR HYBRIDS
- 14 CROP PRODUCTION
- 15 POSTHARVEST STORAGE AND TRANSPORT OF BLACKBERRIES
- 16 MARKETING OF BLACKBERRIES
- 17 BLACKBERRY FARM MANAGEMENT AND ECONOMICS
- 18 WORLD BLACKBERRY PRODUCTION
- APPENDIX 1: WINDBREAKS
- APPENDIX 2: FERTIGATION AND DRIP IRRIGATION PRIMER
- GLOSSARY 1: BIOLOGICAL TERMS
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- L
- M
- N
- O
- P
- R
- S
- T
- V
- W
- Y
- GLOSSARY 2: BUSINESS TERMS
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- L
- M
- N
- P
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- INDEX
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- Y