Детальная информация

Название: Agrifood economics and sustainable development in contemporary society
Другие авторы: Popescu Gabriel
Организация: IGI Global,
Коллекция: Электронные книги зарубежных издательств; Общая коллекция
Тематика: Agriculture — Economic aspects; Sustainable agriculture; Sustainable development; BUSINESS & ECONOMICS / Industries / General; EBSCO eBooks
Тип документа: Другой
Тип файла: PDF
Язык: Английский
Права доступа: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Ключ записи: on1046614460

Разрешенные действия:

pdf/1856901.pdf
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
epub/1856901.epub
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

"This book provides a holistic approach regarding the agrifood and rural economy models and practices, as a specific organizational model in highly competitive economy in its path of adapting to the new challenges. It addresses rural economics, agrifood and environment and its paradigms as it is perceived in modern economies"--.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть ИБК СПбПУ Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Авторизованные пользователи СПбПУ Прочитать Печать Загрузить
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Preface
  • Section 1: The Actual State
    • Chapter 1: Determinants of Agricultural Production in Romania
    • Chapter 2: The Competitiveness Constraints of Romanian Wine Sector and the EU-28 Agricultural Model
    • Chapter 3: Sustainable Development Through Field Vegetal Exploitation in Romania
    • Chapter 4: The Social, Economic, and Environmental Impact of Ecological Beekeeping in Romania
    • Chapter 5: Sustainable Rural Livelihood
    • Chapter 6: Sustainable Development From a “Nature vs. Nurture” Perspective
    • Chapter 7: Green Public Procurement
    • Chapter 8: Romanian Agriculture Funding
  • Section 2: Institutional Structures
    • Chapter 9: Prerequisites for Relaunching Economic Growth in Romanian Agriculture by Promoting Associativity
    • Chapter 10: The Role of Agricultural Cooperatives Models Among Europe
    • Chapter 11: Public-Private Partnership Model for Supporting Traditional Producers
  • Section 3: Solutions for the Future
    • Chapter 12: European Agriculture in 2020
    • Chapter 13: Organic Agriculture
    • Chapter 14: The Role of Higher Education in Supporting Sustainable Rural Entrepreneurship
    • Chapter 15: The Effects of the Transition Period on the Knowledge Transfer Market in Romanian Agriculture
    • Chapter 16: Technology Scouting and Inventions Patenting With Impact on the Agrifood Future
  • Compilation of References
  • About the Contributors
  • Index

Статистика использования

pdf/1856901.pdf

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика

epub/1856901.epub

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика