Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: Read Download (0.6 Mb) Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В данной работе приведены результаты по созданию молочных функциональных продуктов на основе использования добавок растительного происхождения. С этой целью была исследована возможность использования порошков из жмыха черноплодной рябины, ягод жимолости и ягод Годжи. Разработана на основе комплексных исследований поликомпонентная молочная основа, изучены изменения ее качества при хранении. Представлены результаты комплексной товароведной оценки разработанных кисломолочных напитков.
This paper presents the results on the creation of dairy functional products based on the use of additives of plant origin. For this purpose, the possibility of using powders from black chokeberry, honeysuckle and Goji berries was investigated. A multicomponent milk base was developed on the basis of comprehensive research, changes in its quality during storage were studied. The results of a comprehensive assessment of the developed fermented milk drinks are presented.
Usage statistics
Access count: 27
Last 30 days: 6 Detailed usage statistics |