Mode: For a past period of time For all time by years For all time by quarters For all time by months |
Долганова, Н. В. Технология производства соленой рыбы: учебное пособие / Н. В. Долганова, Е. В. Першина, А. С. Виннов. — Санкт-Петербург: ГИОРД, 2018. — 296 с. — Доступ по паролю из сети Интернет (чтение). — <URL:https://ibooks.ru/reading.php?short=1&productid=366661>. — <URL:https://ibooks.ru/resize/w188/images/T/9785988791911.jpg>. — Текст: электронный
Period | Read | Copy | Open | Total | |
---|---|---|---|---|---|
Yesterday | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Last 30 days | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 |
Last 365 days | 0 | 0 | 0 | 11 | 11 |
All time | 0 | 0 | 0 | 14 | 14 |