Details

Title: Материалы для разъяснения значения глютина как пищевого вещества: хим.-физиолог. исслед.
Creators: Татаринов П. (лекарь)
Imprint: Москва, 1876
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: пищевые вещества; глютин
UDC: 612.398.146
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3349
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\37215

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 2
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics