Details

Title: Die Konservierung der Nahrungsmittel und die Konservierung in der Gärungstechnik
Creators: Koller Theodor (Dr.)
Imprint: Stuttgart, 1900
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: консервирование; пищевые продукты; брожение
UDC: 663; 664.8/.9
Document type: Other
File type: PDF
Language: German
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3442
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\41980

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 1
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics