Details

Title Товароведная характеристика, экспертиза качества творога и оценка эффективности реализации молочных продуктов в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators Кирпиченко Зоя Анатольевна
Scientific adviser Флоринская Е. Э.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects творог ; жирность ; экспертиза качества ; молочные продукты ; торговое предприятие ; quality expertise ; cottage cheese ; fat content ; trade enterprise
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1364
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33022
Record create date 9/26/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В работе рассмотрены вопросы рынка, классификации и ассортимента творога. Приведены цель, задачи и и результаты экспертизы качества творога 5% жирности по органолептическим, физико-химическим и микробиологическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия «Карусель» и оценена эффективность реализации молочной продукции на предприятии.

In the final qualifying work "Tovarovednyh characteristics, examination of the quality of cottage cheese and evaluation of the implementation of dairy products in the commercial enterprise" considered the market issues, classification and assortment of cheese. Results goal, objectives and results of the examination and the quality of cottage cheese 5% fat t organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters. We consider the economic and organizational structure of retail trade enterprise "Carousel" and evaluated the effectiveness of the implementation of milk products in the enterprise.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 255 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics