Details
Title | Товароведная характеристика, экспертиза качества творога и оценка эффективности реализации молочных продуктов в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07 |
---|---|
Creators | Кирпиченко Зоя Анатольевна |
Scientific adviser | Флоринская Е. Э. |
Organization | Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет" |
Imprint | Санкт-Петербург, 2016 |
Collection | Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция |
Subjects | творог ; жирность ; экспертиза качества ; молочные продукты ; торговое предприятие ; quality expertise ; cottage cheese ; fat content ; trade enterprise |
Document type | Bachelor graduation qualification work |
File type | |
Language | Russian |
Level of education | Bachelor |
Speciality code (FGOS) | 38.03.07 |
Speciality group (FGOS) | 380000 - Экономика и управление |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/v16-1364 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\33022 |
Record create date | 9/26/2016 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
В работе рассмотрены вопросы рынка, классификации и ассортимента творога. Приведены цель, задачи и и результаты экспертизы качества творога 5% жирности по органолептическим, физико-химическим и микробиологическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия «Карусель» и оценена эффективность реализации молочной продукции на предприятии.
In the final qualifying work "Tovarovednyh characteristics, examination of the quality of cottage cheese and evaluation of the implementation of dairy products in the commercial enterprise" considered the market issues, classification and assortment of cheese. Results goal, objectives and results of the examination and the quality of cottage cheese 5% fat t organoleptic, physical, chemical and microbiological parameters. We consider the economic and organizational structure of retail trade enterprise "Carousel" and evaluated the effectiveness of the implementation of milk products in the enterprise.
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 255
Last 30 days: 0