Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Работа посвящена сравнительной экспертизе качества багетов из пшеничной муки, выработанных с использованием технологии отложенной выпечки и непосредственно в гипермаркетах, реализуемых на потребительском рынке г. Санкт-Петербурга. Экспертизу проводили по состоянию упаковки, маркировке, органолептическим, физико-химическим показателям и степени свежести. На примере ОАО "КАРАВАЙ" рассмотрена эффективность реализации хлебобулочных изделий отложенной выпечки.
Final qualifying work is devoted to the comparative examination of the quality of baguettes of wheat flour, produced with the use of technology pending and baking directly in hypermarkets sold on the consumer market of St. Petersburg. The examination was conducted as of packing, marking, organoleptic, physico-chemical parameters and the degree of freshness. On the example of JSC "KARAVAY" reviewed the effectiveness of the implementation of bakery products delayed baking.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 1424
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |