Details

Title Товароведная характеристика, экспертиза и оценка качества растворимого кофе и оценка эффективности реализации бакалейных товаров в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators Евдокимович Анастасия Леонидовна
Scientific adviser Пилипенко Т. В.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects кофе растворимый ; бакалея ; экспертиза качества ; торговые предприятия ; instant coffee ; grocery ; quality expertise ; trade enterprises
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1537
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33276
Record create date 10/11/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В работе рассмотрены вопросы рынка, классификации и ассортимента натурального растворимого кофе. Приведены цель, задачи и результаты экспертизы качества пяти образцов растворимого сублимированного кофе по органолептическим и физико-химическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия «Дикси» и оценена эффективность реализации бакалейных товаров на предприятии.

In the final qualifying work "The Comparative characteristics, examination and quality assessment of instant coffee and assess the effectiveness of the implementation of the groceries in commercial enterprise" is considered market classification and of the range of natural instant coffee. Given the purpose, objectives and results of quality examination of five samples of instant coffee on organoleptic and physico-chemical indicators. Reviewed economic and organizational structure of the retail trade enterprise "Diksi" and evaluated the effectiveness of the implementation of grocery products in the enterprise.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 178 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics