Details
Title | Товароведная характеристика, экспертиза и оценка качества растворимого кофе и оценка эффективности реализации бакалейных товаров в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07 |
---|---|
Creators | Евдокимович Анастасия Леонидовна |
Scientific adviser | Пилипенко Т. В. |
Organization | Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет" |
Imprint | Санкт-Петербург, 2016 |
Collection | Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция |
Subjects | кофе растворимый ; бакалея ; экспертиза качества ; торговые предприятия ; instant coffee ; grocery ; quality expertise ; trade enterprises |
Document type | Bachelor graduation qualification work |
File type | |
Language | Russian |
Level of education | Bachelor |
Speciality code (FGOS) | 38.03.07 |
Speciality group (FGOS) | 380000 - Экономика и управление |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/v16-1537 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\33276 |
Record create date | 10/11/2016 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
В работе рассмотрены вопросы рынка, классификации и ассортимента натурального растворимого кофе. Приведены цель, задачи и результаты экспертизы качества пяти образцов растворимого сублимированного кофе по органолептическим и физико-химическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия «Дикси» и оценена эффективность реализации бакалейных товаров на предприятии.
In the final qualifying work "The Comparative characteristics, examination and quality assessment of instant coffee and assess the effectiveness of the implementation of the groceries in commercial enterprise" is considered market classification and of the range of natural instant coffee. Given the purpose, objectives and results of quality examination of five samples of instant coffee on organoleptic and physico-chemical indicators. Reviewed economic and organizational structure of the retail trade enterprise "Diksi" and evaluated the effectiveness of the implementation of grocery products in the enterprise.
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 178
Last 30 days: 0