Details
Title | Сравнительная товароведная характеристика, экспертиза качества грейпфрутов и лимонов и оценка эффективности реализации плодоовощной продукции в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07 |
---|---|
Creators | Федорова Кристина Владимировна |
Scientific adviser | Старостенко И. Э. |
Organization | Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет" |
Imprint | Санкт-Петербург, 2016 |
Collection | Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция |
Subjects | грейпфруты ; лимоны ; экспертиза качества ; торговые предприятия ; grapefruits ; quality expertise ; lemons ; trade enterprises |
Document type | Bachelor graduation qualification work |
File type | |
Language | Russian |
Level of education | Bachelor |
Speciality code (FGOS) | 38.03.07 |
Speciality group (FGOS) | 380000 - Экономика и управление |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/v16-1543 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\33302 |
Record create date | 10/13/2016 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
В работе рассмотрены вопросы химического состава, сортов и болезней грейпфрутов и лимонов. Приведены цели, задачи и результаты исследования качества плодов грейпфрутов и лимонов по органолептическим и физико-химическим показателям качества. Рассмотрена экономико-организационная характеристика розничного торгового предприятия «Первая премия» и оценена эффективность реализации плодоовощной продукции на предприятии.
In the final qualifying work on the topic: «Comparative commodity research characteristics, examination of quality of grapefruits and lemons and evaluation of efficiency of the implementation of fruit and vegetable products in trade enterprise» questions of the chemical composition, grades and diseases of grapefruits and lemons are considered. Given the goals, objectives and results of the study of fruit quality of grapefruit and lemons on organoleptic and physico-chemical indicators. The economical and organizational characteristic of retail trade enterprise "First Award" is considered and efficiency of realization of fruit and vegetable products at the enterprise is estimated.
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 168
Last 30 days: 0