Details

Title Сравнительная товароведная характеристика, экспертиза качества грейпфрутов и лимонов и оценка эффективности реализации плодоовощной продукции в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators Федорова Кристина Владимировна
Scientific adviser Старостенко И. Э.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects грейпфруты ; лимоны ; экспертиза качества ; торговые предприятия ; grapefruits ; quality expertise ; lemons ; trade enterprises
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1543
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33302
Record create date 10/13/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В работе рассмотрены вопросы химического состава, сортов и болезней грейпфрутов и лимонов. Приведены цели, задачи и результаты исследования качества плодов грейпфрутов и лимонов по органолептическим и физико-химическим показателям качества. Рассмотрена экономико-организационная характеристика розничного торгового предприятия «Первая премия» и оценена эффективность реализации плодоовощной продукции на предприятии.

In the final qualifying work on the topic: «Comparative commodity research characteristics, examination of quality of grapefruits and lemons and evaluation of efficiency of the implementation of fruit and vegetable products in trade enterprise» questions of the chemical composition, grades and diseases of grapefruits and lemons are considered. Given the goals, objectives and results of the study of fruit quality of grapefruit and lemons on organoleptic and physico-chemical indicators. The economical and organizational characteristic of retail trade enterprise "First Award" is considered and efficiency of realization of fruit and vegetable products at the enterprise is estimated.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 168 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics