Details

Title Сравнительная товароведная характеристика пшеничной муки различных производителей и оценка эффективности реализации зерномучных товаров в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators Урманчеева Диляра Маратовна
Scientific adviser Вытовтов А. А.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects пшеничная мука ; торговые предприятия ; экспертиза качества ; зерно ; quality expertise ; trade enterprises ; wheat flour ; grain
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1558
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33370
Record create date 10/20/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В выпускной квалификационной работе рассмотрены вопросы классификации и ассортимента пшеничной муки, описана технология ее производства. Также рассмотрена пищевая ценность муки и ее химический состав и показатели качества и методы их контроля. Приведены цель, задачи и результаты оценки качества исследуемых образцов пшеничной хлебопекарной муки высшего сорта по органолептическим и физико-химическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия «Магнит» и дана оценка эффективности реализации зерномучных товаров на предприятии.

In the final qualifying work are considered the questions of classification and of the range of wheat flour and is described the technology of flour production. Also is considered the nutritive value and chemical composition of flour; quality indices and methods of its control. In the work is given the purpose, objectives and the results of quality assessment of samples of baking flour on organoleptic and physico-chemical indicators. Is reviewed economic and organizational structure of the retail trade enterprise "Magnit" and evaluated the effectiveness of the implementation of the flour products in the enterprise.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 158 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics