Details
Title | Разработка бизнес-плана предприятия общественного питания: выпускная квалификационная работа бакалавра: 43.03.01 - Сервис ; 43.03.01_01 - Сервис в индустрии гостеприимства |
---|---|
Creators | Хазова Полина Дмитриевна |
Scientific adviser | Воронова Ольга Владимировна |
Other creators | Карманова Анна Евгеньевна |
Organization | Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли |
Imprint | Санкт-Петербург, 2019 |
Collection | Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция |
Subjects | бизнес-планирование; кафе быстрого обслуживания; основы бизнес-планирования; анализ предприятия; анализ финансово-хозяйственной деятельности; разработка бизнес-плана; экономическая эффективность; business planning; fast food; basics of business planning; enterprise analysis; analysis of financial and economic activity; business plan development; economic efficiency |
Document type | Bachelor graduation qualification work |
File type | |
Language | Russian |
Level of education | Bachelor |
Speciality code (FGOS) | 43.03.01 |
Speciality group (FGOS) | 430000 - Сервис и туризм |
Links | Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований |
DOI | 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-2465 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Record key | ru\spstu\vkr\4384 |
Record create date | 11/18/2019 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
Объектом исследования является кафе быстрого обслуживания «Veggie Box». Целью выпускной квалификационной работы является анализ действующего предприятия и разработка бизнес-плана по его расширению. В первой главе рассмотрены основные положения и назначение бизнес-плана. Во второй главе представлено описание действующего предприятия, сделан анализ внешней и внутренней среды предприятия, представлены технико-экономические показатели и показатели финансово-хозяйственной деятельности предприятия. В третьей главе был разработан бизнес-план предприятия общественного питания. Сделан прогноз прибылей и убытков на 2 года и рассчитана экономическая эффективность проекта. Реализация проекта приведет к увеличению прибыли предприятия.
The object of the research is the fast-food cafe “Veggie Box”. The purpose of the final qualifying work is the analysis of the ex-isting enterprise and the development of a business plan for its expansion. The first chapter describes the main provisions and the appoint-ment of a business plan. The second chapter presents a description of the existing enter-prise, analyzes the external and internal environment of the enterprise, pre-sents technical and economic indicators and indicators of financial and economic activity of the enterprise. In the third chapter, a business plan was developed catering. The forecast of profits and losses for 2 years was made and the economic efficiency of the project was calculated. The implementation of the project will increase the profit of the company.
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 74
Last 30 days: 0