Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Объектом исследования является предприятие общественного питания «Чайный дом по-восточному». Цель выпускной квалификационной работы состоит в разработке комплекса мероприятий по совершенствованию деятельности предприятия общественного питания (на примере ресторана «Чайный дом по-восточному»). На основе анализа рынка общественного питания были выявлены основные конкуренты предприятия общественного питания «Чайный дом по-восточному». Были разработаны меры для совершенствования обслуживания клиентов и их привлечения. В процессе исследования было установлено, что к числу основных конкурентных факторов, требующих улучшений, относится ассортимент блюд, уровень цен, а также качество и скорость обслуживания. Сделан прогноз выручки и затрат от реализации мер по совершенствованию деятельности предприятия общественного питания. Реализация мер по совершенствованию деятельности предприятия общественного питания приведет повышению конкурентоспособности предприятия и росту чистой прибыли компании.
The subject of the research is the public dining facility (restaurant) “Chainiy Dom Po-Vostochnomu”. The bachelor thesis aims to develop a range of measures to improve the public dining facility’s performance (based on the example of the restaurant “Chainiy Dom Po-Vostochnomu”). The main competitors of the restaurant “Chainiy Dom Po-Vostochnomu” were identified based on the analysis of public dining facilities. This paper develops measures to improve the quality of service and attract potential clients. The research revealed major competitive factors that require improvement, such as food variety, price level, as well as quality and speed of service. The study estimates revenue and costs resulting from implementation of measures to improve the public dining facility’s performance. Implementation of the measures on improvement of the public dining facility’s performance will lead to enhanced net profits.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 85
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |