Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
72 с., 15 рис., 17 табл., 22 ист. Целью выпускной квалификационной работы бакалавра явилась сравнительная товароведная оценка детских питьевых йогуртов с растительными компонентами трех популярных торговых марок, реализуемых в розничной торговле г. Санкт-Петербурга. Объектами исследования являлись 6 детских питьевых йогуртов с растительными компонентами трех торговых марок, реализуемые в розничной торговле Санкт-Петербурга. В работе рассмотрены факторы, формирующие и сохраняющие качество детских питьевых йогуртов; пищевая ценность; требования к показателям качества и безопасности. В ходе анализа рынка кисломолочных напитков в России выявлены основные направления его развития и формирования ассортимента. Проведен сравнительный анализ ассортимента детских кисломолочных напитков, в том числе и йогуртов, в торговых сетях г. Санкт-Петербург. Проведена экспертиза качества детских питьевых йогуртов с растительными компонентами трех торговых марок по маркировке, органолептическим и физико-химическим показателям.
72 p., 15 pic., 17 tab., 21 sources. The aim of the bachelor’s work is a comparative commodity evaluation of children's yogurts with vegetable components of three popular trademarks realized in retail trade in St. Petersburg. Objects of a research were 6 yogurts for children with vegetable components of three trademarks realized in retail trade in St. Petersburg. In work the factors forming and preserving the quality of children's yogurts are considered; the nutrition value; requirements for indicators of quality and safety In the course of the analysis of the market of sour-milk drinks in Russia the main directions of its development and formation of the range are revealed. The comparative analysis of the range of children's sour-milk drinks including yogurts, in retail stores St. Petersburg was carried out. The examination of the quality of children’s yoghurts with vegeta-ble components of three trademarks is carried out.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 62
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |