Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
68 с., 13 рис., 12 табл., 22 источника. Целью выпускной квалификационной работы явилась проведение сравнительной товароведной характеристики консервов рыбных в томатном соусе. Образцами исследования были консервы рыбные килька в томатном соусе различных производителей, реализуемые в розничной торговой сети г. Санкт–Петербурга. В работе проведен анализ рынка консервов рыбных, классификация и ассортимент, рассмотрены факторы, формирующие и сохраняющие качество консервов в томатном соусе; их химический состав и дефекты. Дана характеристика методов, с помощью которых были проведены исследования; произведена сравнительная оценка качества консервов рыбных в томатном соусе различных производителей, представленных в розничной торговой сети, проведена оценка соответствие качества требованиям нормативно–технической документации.
68 p., 13 pic., 12 tab., 22 sources. The purpose of the final qualifying work was to conduct a comparative merchan-dising characteristic of canned fish in tomato sauce. The samples of the study were canned fish sprat in tomato sauce from various manufacturers, sold in the retail network of St. Pe-tersburg. The paper analyzes the canned fish market, classification and assortment, consid-ers the factors that form and preserve the quality of canned food in tomato sauce; their chemical composition and defects. The characteristics of the methods by which the studies were conducted; A comparative assessment was made of the quality of canned fish in tomato sauce from various manufacturers represented in the retail network; the quality was assessed for compliance with the requirements of regulatory and technical documentation.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 53
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |