Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
55 с., 6 рис., 14 табл., 26 источников. Целью выпускной квалификационной работы явилась сравни-тельная товароведная характеристика и экспертиза мясо птицы Туш-ка цыпленка-бройлера потрошеная, охлажденная ведущих мясных брендов, реализуемая в крупных торговых сетях г. Санкт-Петербурга. В работе рассмотрены особенности формирования классификации и ассортимента мяса птицы; факторы, определяющие качество, охарактеризована структура предложений мясо птицы Тушка цыпленка-бройлера потрошеная в розничных торговых предприятиях, проведена сравнительная товароведная оценка качества и анализ полученных результатов.
55 p., 6 pic., 14 tab., 26 sources. The purpose of the final qualifying work was a comparative mer-chandising characteristic and examination of poultry chicken broiler gutted chicken carcass, chilled by leading meat brands, sold in major retail chains in St. Petersburg. The paper discusses the features of the formation of the classification and range of poultry meat; factors determining the quality, the structure of proposals for poultry meat was characterized. The chicken-and-broiler carcass was gutted in retail outlets, a comparative merchandising quality assessment and analysis of the results obtained were conducted.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 87
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |