Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Целью выпускной квалификационной работы – технологическое проектирование кафе-пекарни на 30 мест. Для реализации поставленной цели были выполнены следующие задачи: ‒ разработана концепция кафе-пекарни; ‒ составлено меню и производственная программа кафе-пекарни; ‒ произведён расчет и подбор необходимого оборудования: нейтрального, теплового, механического; ‒ выполнен план кафе-пекарни с расстановкой технологического оборудования на основе реальной планировки помещения площадью 146 м2; ‒ разработано штатное расписание и график выхода на работу для 22 сотрудников кафе-пекарни, представлены должностная инструкция для пекаря и стандарт обслуживания; ‒ разработаны мероприятия, обеспечивающие безопасные и комфортные условия труда в кафе-пекарне, и меры, обеспечивающие пожарную безопасность; ‒ произведены расчеты экономической составляющей, что наглядно показало, что предприятие рентабельно и имеет приемлемый срок окупаемости – два года и два месяца. В ходе написания работы использовались следующие программы: база данных ЦИАН Тверь, Microsoft Excel, nanoCAD.
The purpose of the final qualifying work is the technological design of a cafe– bakery for 30 seats. To achieve this goal, the following tasks were completed: ‒ the concept of a cafe-bakery was developed; ‒ the menu and production program of the bakery cafe were compiled; ‒ calculation and selection of the necessary equipment: neutral, thermal, mechanical; ‒ the plan of the cafe-bakery with the arrangement of technological equipment based on the actual layout of the premises with an area of 146 m2 was completed; ‒ the staffing table and the schedule of going to work for 22 employees of the bakery cafe was developed, the job description for the bakery and the standard of service were presented; ‒ measures were developed to ensure safe and comfortable working conditions in the cafe-bakery, and measures to ensure fire safety; ‒ calculations of the economic component were made, which clearly showed that the enterprise is profitable and has an acceptable payback period of two years and two months. In the course of writing the work, the following programs were used: the CIAN Tver database, Microsoft Excel, nanoCAD.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- ВКР_Воробьевитог3005.pdf
- 2805-1.pdf
- Листы и виды
- 1СПБ_к50
- Листы и виды
- 2805-2.pdf
- Листы и виды
- 2СПБ_к20 (2)
- Листы и виды
Usage statistics
Access count: 39
Last 30 days: 14 Detailed usage statistics |