Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Основной задачей данной выпускной квалификационной работы является организация производственно-торговой деятельности кафе корейской кухни по адресу: г. Санкт-Петербург, р-н Пушкинский, мкр. Шушары, просп. Новгородский, 2к1. Исходя из маркетингового исследования было выбрано наиболее оптимальное место размещения кафе и удалось определить основной контингент потребителей. Анализ проводился на основе базе данных Циан недвижимость и Яндекс карты. Далее была разработана концепция и тематика предприятия. Сформировано меню со свободным выбором и разработана технологическая документация на блюда. Определено общее количество посетителей за день – 308 человек, и количество блюд – 1027. Обоснована компоновка зала из расчёта на 50 посадочных мест, расчет технологического оборудования и определение необходимых площадей ключевых помещений предприятия. Для выполнения чертежей использовался пакет программ NanoCAD. Для кафе была разработана схема управления, составлено штатное расписание на 22 сотрудника и двухнедельный график выхода на работу персонала, определен стандарт внешнего вида и поведения официанта. Также были определены поставщики. Предложены меры направленные на обеспечение максимально комфортных и безопасных условий труда на рабочем месте. Проведен расчет важнейших экономических показателей кафе, включая срок окупаемости. Для упрощения расчетов была использована программа Microsoft Excel. Согласно расчетам, срок окупаемости проектируемого кафе составит два года и шесть месяцев.
The main task of this final qualification work is to organize the production and trading activities of the Korean cuisine cafe at the address: St. Petersburg, Pushkinsky district, MKR. Shushary, ave. Novgorodsky, 2k1. Based on the marketing research, the most optimal location of the cafe was chosen and it was possible to determine the main contingent of consumers. The analysis was carried out on the basis of the Cian real Estate database and Yandex Maps. Next, the concept and subject matter of the enterprise was developed. A menu with a free choice has been formed and technological documentation for the dishes has been developed. The total number of visitors per day is 308 people, and the number of dishes is 1027. The layout of the hall based on 50 seats, calculation of technological equipment and determination of the required areas of key premises of the enterprise is justified. The nanoCAD software package was used to execute the drawings. A management scheme was developed for the cafe, a staffing table for 22 employees and a two-week schedule for staff to work were drawn up, a standard for the appearance and behavior of the waiter was determined. Suppliers have also been identified. The measures aimed at ensuring the most comfortable and safe working conditions in the workplace are proposed. The calculation of the most important economic indicators of the cafe, including the payback period, has been carried out. The Microsoft Excel program was used to simplify the calculations. According to calculations, the payback period of the projected cafe will be two years and six months.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- 2СПБ_к20 (2)
- Листы и виды
- 1СПБ_к50
Usage statistics
Access count: 3
Last 30 days: 3 Detailed usage statistics |