Details

Title: Химические исследования по вопросам о гниении ржаной муки и о действии спорыньи на муку для разъяснения явления эрготизма
Creators: Пель А. В. (д-р химии, доцент)
Imprint: Санкт-Петербург, 1883
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: спорынья; эрготизм; отравление; ржаная мука
UDC: 613.2.099; 664.641.14.014./.016.76
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3384
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\38354

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
External organizations N2 All Read
External organizations N1 All Read
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
Internet Authorized users (not from SPbPU) Read
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 2
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics