Details

Title: Химические исследования по вопросам о гниении ржаной муки и о действии спорыньи на муку для разъяснения явления эрготизма
Creators: Пель А. В. (д-р химии, доцент)
Imprint: Санкт-Петербург, 1883
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: спорынья; эрготизм; отравление; ржаная мука
UDC: 613.2.099; 664.641.14.014./.016.76
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3384
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\38354

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 2
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics