Details
Title | Анализ потребительских свойств, экспертиза качества сливочного масла и оценка эффективности реализации молочных продуктов в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07 |
---|---|
Creators | Федотова Юлия Антоновна |
Scientific adviser | Флоринская Е. Э. |
Organization | Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет" |
Imprint | Санкт-Петербург, 2016 |
Collection | Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция |
Subjects | торговое предприятие ; экспертиза качества ; сливочное масло ; молочные продукты ; dairy products ; butter ; trade enterprise ; quality expertise |
Document type | Bachelor graduation qualification work |
File type | |
Language | Russian |
Level of education | Bachelor |
Speciality code (FGOS) | 38.03.07 |
Speciality group (FGOS) | 380000 - Экономика и управление |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/v16-1370 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\33032 |
Record create date | 9/26/2016 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
Рассмотрены вопросы рынка, классификации и ассортимента сливочного масла. Приведены цель, задачи и результаты экспертизы качества сливочного масла по органолептическим и физико-химическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия «О'КЕЙ» и оценена эффективность реализации молочных продуктов на предприятии.
In the final qualifying work «Analysis of consumer properties, expertise of the quality butter and valuation of the effectiveness of the implementation dairy products in the trade enterprise» reviewed market issues, classification of assortment butter. Given the purpose, objectives and results of quality examination of butter on organoleptic and physico-chemical indicators. Reviewed economic and organizational structure of retail trade enterprises "O'KAY" and evaluated the effectiveness of the implementation of dairy products in the enterprise.
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 125
Last 30 days: 0