Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Выпускная квалификационная работа «Анализ потребительских свойств, экспертиза качества батонов и оценка эффективности реализации хлебобулочных изделий в торговом предприятии» посвящена сравнительной экспертизе качества батонов нарезных традиционных и собственных наименований из пшеничной муки. Экспертизу проводили по органолептическим, физико-химическим показателям и показателям свежести в процессе хранения. Оценка эффективности реализации хлебобулочных изделий и экономико-организационная структура рассмотрена на примере торгового предприятия «Перекресток».
Final qualifying work "Analysis of consumer properties, quality loaves examination and evaluation of the implementation of bakery products in the commercial enterprise" is devoted to a comparative examination of the quality of loaves threaded traditional and proper names from wheat flour. The examination was carried out on organoleptic, physical and chemical indicators and indicators of freshness during storage. Evaluation of the bakery products and the economic and organizational structure is considered by the example of "Crossroads" commercial enterprise.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 0
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |