Details

Title Анализ потребительских свойств, экспертиза качества батонов и оценка эффективности реализации хлебобулочных изделий в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators Шумилова Алена Александровна
Scientific adviser Нилова Л. П.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects торговое предприятие ; экспертиза качества ; батон ; хлебобулочные изделия ; long loaf ; trade enterprise ; quality expertise ; bakery products
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1372
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33037
Record create date 9/26/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

Выпускная квалификационная работа «Анализ потребительских свойств, экспертиза качества батонов и оценка эффективности реализации хлебобулочных изделий в торговом предприятии» посвящена сравнительной экспертизе качества батонов нарезных традиционных и собственных наименований из пшеничной муки. Экспертизу проводили по органолептическим, физико-химическим показателям и показателям свежести в процессе хранения. Оценка эффективности реализации хлебобулочных изделий и экономико-организационная структура рассмотрена на примере торгового предприятия «Перекресток».

Final qualifying work "Analysis of consumer properties, quality loaves examination and evaluation of the implementation of bakery products in the commercial enterprise" is devoted to a comparative examination of the quality of loaves threaded traditional and proper names from wheat flour. The examination was carried out on organoleptic, physical and chemical indicators and indicators of freshness during storage. Evaluation of the bakery products and the economic and organizational structure is considered by the example of "Crossroads" commercial enterprise.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 175 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics