Details

Title: Анализ потребительских свойств, экспертиза качества батонов и оценка эффективности реализации хлебобулочных изделий в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators: Шумилова Алена Александровна
Scientific adviser: Нилова Л. П.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: торговое предприятие; экспертиза качества; батон; хлебобулочные изделия; long loaf; trade enterprise; quality expertise; bakery products
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.07
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1372
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33037

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Выпускная квалификационная работа «Анализ потребительских свойств, экспертиза качества батонов и оценка эффективности реализации хлебобулочных изделий в торговом предприятии» посвящена сравнительной экспертизе качества батонов нарезных традиционных и собственных наименований из пшеничной муки. Экспертизу проводили по органолептическим, физико-химическим показателям и показателям свежести в процессе хранения. Оценка эффективности реализации хлебобулочных изделий и экономико-организационная структура рассмотрена на примере торгового предприятия «Перекресток».

Final qualifying work "Analysis of consumer properties, quality loaves examination and evaluation of the implementation of bakery products in the commercial enterprise" is devoted to a comparative examination of the quality of loaves threaded traditional and proper names from wheat flour. The examination was carried out on organoleptic, physical and chemical indicators and indicators of freshness during storage. Evaluation of the bakery products and the economic and organizational structure is considered by the example of "Crossroads" commercial enterprise.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics