Details

Title Товароведная характеристика, экспертиза качества продукции из кальмаров и оценка эффективности реализации рыбных товаров в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators Пелгонен Анастасия Александровна
Scientific adviser Шевченко В. В.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects кальмары ; экспертиза качества ; торговое предприятие ; calamary ; quality expertise ; trade enterprise
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1377
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33008
Record create date 9/23/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

Работа посвящена исследованию технологии производства продукции из гигантского кальмара, непосредственно реализованных в розничных торговых сетях, в крупных и малых гипермаркетах,на потребительском рынке г. Санкт-Петербурга. На примере ООО «Пятерочка» рассмотрена эффективность реализации копченого гигантского кальмара.

The work is devoted to the study of production technology of the giant squid are directly implemented in the retail networks, in small and large hypermarkets in the consumer market of St. Petersburg. For example, "Pyaterochka" OOO is considered the effectiveness of the implementation of smoked giant squid.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 1506 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics