Details

Title Повышение качества и безопасности пресервов из сельдевых рыб: магистерская диссертация: 38.04.07
Creators Худоёрхонов Ризохон Шодихонович
Scientific adviser Шевченко В. В.
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт «Торгово-экономический университет»
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects пресервы из рыб ; экспертиза ; оценка качества ; preserved fish ; expertise ; quality assessment
UDC 664.951.2:639.222.2.053(043.3)
Document type Master graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Master
Speciality code (FGOS) 38.04.07
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-1569
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\33456
Record create date 10/31/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В выпускной квалификационной работе был проведен аналитический обзор литературы по технологии, ассортименту, экспертизе качества рыбных пресервов. В экспериментальной части работы была проведена экспертиза пяти образцов рыбных пресервов в масле по комплексу показателей качества и безопасности. Результаты исследований явились основанием для установления информационной, количественной и качественной фальсификации у двух производителей пресервированной продукции.

In the final qualifying work was carried out an analytical review of the literature on technology , product range , quality, examination of fish preserves . In the experimental part of the work was carried out examination of the five samples of fish preserves in oil on a set of indicators of quality and safety . The research results were the basis for the establishment of information , quantitative and qualitative falsification of the two manufacturers preservirovannoy products.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 177 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics