Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В выпускной квалификационной работе был проведен аналитический обзор литературы по технологии, ассортименту, экспертизе качества рыбных пресервов. В экспериментальной части работы была проведена экспертиза пяти образцов рыбных пресервов в масле по комплексу показателей качества и безопасности. Результаты исследований явились основанием для установления информационной, количественной и качественной фальсификации у двух производителей пресервированной продукции.
In the final qualifying work was carried out an analytical review of the literature on technology , product range , quality, examination of fish preserves . In the experimental part of the work was carried out examination of the five samples of fish preserves in oil on a set of indicators of quality and safety . The research results were the basis for the establishment of information , quantitative and qualitative falsification of the two manufacturers preservirovannoy products.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 177
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |