Details
Title | Повышение качества и безопасности пресервов из сельдевых рыб: магистерская диссертация: 38.04.07 |
---|---|
Creators | Худоёрхонов Ризохон Шодихонович |
Scientific adviser | Шевченко В. В. |
Organization | Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт «Торгово-экономический университет» |
Imprint | Санкт-Петербург, 2016 |
Collection | Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция |
Subjects | пресервы из рыб ; экспертиза ; оценка качества ; preserved fish ; expertise ; quality assessment |
UDC | 664.951.2:639.222.2.053(043.3) |
Document type | Master graduation qualification work |
File type | |
Language | Russian |
Level of education | Master |
Speciality code (FGOS) | 38.04.07 |
Speciality group (FGOS) | 380000 - Экономика и управление |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/v16-1569 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\33456 |
Record create date | 10/31/2016 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
В выпускной квалификационной работе был проведен аналитический обзор литературы по технологии, ассортименту, экспертизе качества рыбных пресервов. В экспериментальной части работы была проведена экспертиза пяти образцов рыбных пресервов в масле по комплексу показателей качества и безопасности. Результаты исследований явились основанием для установления информационной, количественной и качественной фальсификации у двух производителей пресервированной продукции.
In the final qualifying work was carried out an analytical review of the literature on technology , product range , quality, examination of fish preserves . In the experimental part of the work was carried out examination of the five samples of fish preserves in oil on a set of indicators of quality and safety . The research results were the basis for the establishment of information , quantitative and qualitative falsification of the two manufacturers preservirovannoy products.
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 177
Last 30 days: 0