Details

Title Формирование и анализ генерального бюджета для организации общественного питания ООО «Семья»: бакалаврская работа: 38.03.01
Creators Эрзанукаева Элина Имрановна
Scientific adviser Долотова Наталья Леонидовна
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects бюджетирование; технико-экономические показатели; анализ; budgeting; technical and economic indicators; analysis
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.01
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-2093
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\34202
Record create date 11/24/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

В бакалаврской работе описаны характеристики организации. Так же показана производственная структура предприятия. Рассчитаны технико-экономические и финансовые показатели и проведен их анализ. Разработаны рекомендации по совершенствованию процесса бюджетирования.

The bachelor work were described characteristics of the organization. Just shows the production structure of the enterprise. Calculated techno-economic and financial indicators and their analysis. We have developed the recommendations for the improvement of the budgeting process.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 142 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics