Details

Title Разработка системы управленческого учёта в гостиничном бизнесе (на примере гостиницы "Марк Инн" ООО "Консалт"): бакалаврская работа: 38.03.02
Creators Заборовский Денис Андреевич
Scientific adviser Челак Светлана Васильевна
Organization Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint Санкт-Петербург, 2016
Collection Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция
Subjects управленческий учет ; гостиничный бизнес ; финансово-экономический анализ ; центр прибыли ; центр затрат ; management accounting ; business hotel ; financial-economic analysis ; profit center ; cost center
Document type Bachelor graduation qualification work
File type PDF
Language Russian
Level of education Bachelor
Speciality code (FGOS) 38.03.02
Speciality group (FGOS) 380000 - Экономика и управление
DOI 10.18720/SPBPU/2/v16-222
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key RU\SPSTU\edoc\32023
Record create date 7/21/2016

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet

Объектом исследования является гостиница Марк Инн (ООО "Консалт"). Цель работы - разработать рекомендации по организации системы управленческого учёта на предприятии гостиничного бизнеса. В процессе написания работы проводились исследования теоретических основ управленческого учёта, анализ финансово-экономических показателей гостиницы "Марк Инн". В результате исследования были внесены предложения по формированию системы управленческого учёта в гостинице, способствующие совершенствованию менеджмента, экономии ресурсов, повышению эффективности управления затратами и росту финансовых результатов предприятия.

The object of study is the hotel Marc Inn (OOO "Konsalt"). The work purpose - to develop recommendations on the organization of management accounting in the enterprise of hotel business. In the process of writing the work was carried out research of theoretical bases of management accounting, analysis of financial and economic indicators of the hotel "Mark Inn". The study of measures were proposed, aimed at forming of system of management accounting in the hotel, contributing to the improvement of management, save resources, increase of efficiency, cost control and growth of the financial results of the enterprise.

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU
Read Print Download
Internet Anonymous

Access count: 2244 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics