Details

Title: Планирование объема товарооборота и производственной программы предприятия ресторанного бизнеса: дипломная работа: 080502
Creators: Комбарова Елена Сергеевна
Scientific adviser: Соломатин Александр Николаевич
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: товарооборот; общественное питание; ресторанный бизнес; производственная программа; trade turnover; public catering; restaurant business; production program
Document type: Specialist graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Specialist
Speciality code (OKSO): 080502
Speciality group (OKSO): 080000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-2792
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\35224

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Целью работы является экономическое обоснование объема товарооборота и производственной программы предприятия общественного питания. В работе раскрыты понятие, классификация и функции предприятий общественного питания. На базе конкретных материалов представлена методика анализа и объема товарооборота и производственной программы, разработаны прогнозные показатели выпуска продукции и объема продаж предприятия. Внесены конкретные предложения по увеличению выпуска собственной продукции на предприятии общественного питания.

The aim of the research work is economic justification of the commodity turnover and food service company's production program. The paper discloses the concept, classification and functions of food service companies. The analytical method of sales volume and production program are represented on the basis of specific data. Forecast indicators for measures of output and sales result of facility are developed on the same basis. Specific proposals to increase the production of its own products in the enterprise catering.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 108
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics