Details
Title | Планирование объема товарооборота и производственной программы предприятия ресторанного бизнеса: дипломная работа: 080502 |
---|---|
Creators | Комбарова Елена Сергеевна |
Scientific adviser | Соломатин Александр Николаевич |
Organization | Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого ; Институт "Торгово-экономический университет" |
Imprint | Санкт-Петербург, 2016 |
Collection | Выпускные квалификационные работы ; Общая коллекция |
Subjects | товарооборот ; общественное питание ; ресторанный бизнес ; производственная программа ; trade turnover ; public catering ; restaurant business ; production program |
Document type | Specialist graduation qualification work |
File type | |
Language | Russian |
Level of education | Specialist |
Speciality code (OKSO) | 080502 |
Speciality group (OKSO) | 080000 - Экономика и управление |
DOI | 10.18720/SPBPU/2/v16-2792 |
Rights | Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование) |
Record key | RU\SPSTU\edoc\35224 |
Record create date | 12/22/2016 |
Allowed Actions
–
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group | Anonymous |
---|---|
Network | Internet |
Целью работы является экономическое обоснование объема товарооборота и производственной программы предприятия общественного питания. В работе раскрыты понятие, классификация и функции предприятий общественного питания. На базе конкретных материалов представлена методика анализа и объема товарооборота и производственной программы, разработаны прогнозные показатели выпуска продукции и объема продаж предприятия. Внесены конкретные предложения по увеличению выпуска собственной продукции на предприятии общественного питания.
The aim of the research work is economic justification of the commodity turnover and food service company's production program. The paper discloses the concept, classification and functions of food service companies. The analytical method of sales volume and production program are represented on the basis of specific data. Forecast indicators for measures of output and sales result of facility are developed on the same basis. Specific proposals to increase the production of its own products in the enterprise catering.
Network | User group | Action |
---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
|
Internet | Authorized users SPbPU |
|
Internet | Anonymous |
|
Access count: 108
Last 30 days: 0