Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Целью работы является экономическое обоснование объема товарооборота и производственной программы предприятия общественного питания. В работе раскрыты понятие, классификация и функции предприятий общественного питания. На базе конкретных материалов представлена методика анализа и объема товарооборота и производственной программы, разработаны прогнозные показатели выпуска продукции и объема продаж предприятия. Внесены конкретные предложения по увеличению выпуска собственной продукции на предприятии общественного питания.
The aim of the research work is economic justification of the commodity turnover and food service company's production program. The paper discloses the concept, classification and functions of food service companies. The analytical method of sales volume and production program are represented on the basis of specific data. Forecast indicators for measures of output and sales result of facility are developed on the same basis. Specific proposals to increase the production of its own products in the enterprise catering.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All |
![]() ![]() ![]() |
||||
External organizations N2 | All |
![]() |
||||
External organizations N1 | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU |
![]() ![]() ![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N2) |
![]() |
||||
Internet | Authorized users (not from SPbPU, N1) | |||||
![]() |
Internet | Anonymous |
Usage statistics
|
Access count: 106
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |